×

Retour beleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen zonder opgave van reden te herroepen. Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed/de goederen fysiek in bezit krijgt.

Hoe werkt het?

Allereerst verzoeken we u om het online retourformulier in te vullen . Zodra wij uw formulier in goede orde ontvangen, krijgt u bericht van ons hoe nu verder. Wanneer u bevestiging van ons heeft ontvangen mag u het product retour sturen of door ons af laten halen. Zo mogelijk, willen wij u vragen het product in de orginele verpakking terug te sturen. Lukt dit niet, dan verzoeken we u om het zo goed mogelijk te verpakken.

Mocht u geen gebruik willen maken van het online retourformulier, dan heeft u de mogelijkheid om het modelformulier voor herroeping uit te printen , in te vullen en mee te sturen met het retour.

U mag uw product ook terugbrengen naar ons distributiecentrum:
Haverkamp 11
6051 AC Maasbracht

Gevolgen van herroeping

Wanneer u uw bestelling herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw herroeping. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden.

U dient de goederen niet later dan 14 dagen, na de dag waarop u besloten heeft om te herroepen, aan ons terug te zenden of overhandigen.

De directe kosten van het terugzenden komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Vragen

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen:
Valkenpower BV - Distributiecentrum

Haverkamp 11
6051AC Maasbracht, Nederland
tel.: 0031 475 463596
fax: 0031 475 465027
info@valkenpower.com