×

Betalen

Wij bieden een aantal verschillende betaalmogelijkheden aan. Deze worden hieronder toegelicht.Voor de online betaalopties maken wij gebruik van MultiSafepay, een veilige en betrouwbare Service Payment Provider.

Online Betaalmogelijkheden:

iDEAL

Als u gebruik maakt van internetbankieren bij één van de volgende banken, heeft u toegang tot iDEAL en kunt u hiermee gemakkelijk uw betaling afronden in de vertrouwde internetbetaalomgeving.
Deelnemende banken: ABN AMRO, SNS Bank, Rabobank, ING, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bunq.
Het gebruik van iDEAL is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)

Bancontact is te vergelijken met iDEAL in Nederland. De betaling wordt net zoals bij iDEAL afgehandeld via de betaalpagina van uw online bank.
Het gebruik van Bancontact/Mister Cash is gratis.

Creditcard

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te ronden met uw creditcard. Wij ondersteunen Mastercard en VISA.
Voor het gebruik van een creditcard worden extra kosten in rekening gebracht.

PayPal

Een betaaloptie die wereldwijd bekend is en veel gebruikt wordt is PayPal. Voor meer informatie over PayPal verwijzen wij u naar www.paypal.com.
Nadat u voor deze optie heeft gekozen wordt u doorgestuurd naar PayPal. Door in te loggen en te bevestigen betaald u vervolgens de bestelling.

Bank overschrijving

Wanneer u kiest voor de optie bank overschrijving, ontvangt u een mail van MultiSafepay. In deze e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u nodig heeft bij de overboeking. Wij versturen uw bestelling zodra de betaling is bijgeschreven.
Het gebruik van bank overschrijving is gratis.

Andere betaalmogelijkheden:

Op rekening

Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid aan om op rekening te betalen. U ontvangt uw factuur dan op het door u opgegeven factuuradres en/of emailadres. Deze factuur dient u binnen 30 dagen na factuurdatum te betalen. Het bestellen op rekening kan alleen op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Afhalen

Wanneer u de bestelling komt afhalen, kunt u ervoor kiezen om de bestelling te betalen bij het afhalen. Dit kan per pin of contant. Voor meer informatie over afhalen klik hier, heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of mail.